Magie: Zocelená vůle

- všechny živé bytosti měly, mají a vždy budou mít myšlení a vůli (což je jediné potřeba v případě kouzlení) 

- je potřebné každý den (třeba jen chvíli) posilovat a posilovat svou vnitřní magickou sílu (nebo jinak řečeno svou vůli) 

- můžete se posilovat i takzvaně "za pochodu" (čili i třeba někde v práci nebo ve škole či tam kde zrovna jste) 

- aby tedy vůle mohla být co nejsilnější a to co nejrychleji, je lepší se cvičit při věcech v každodenním životě (tedy jak už jsem výše řekl takzvaně "za pochodu" - je to nejúčinnější a člověk si současně zvyká na magii v běžném životě a nepovažuje to za zázrak, ale za vědu)

- můžete se zocelovat například tímto: ovládání myšlenek v každodenním životě, v případě překonávání nepříjemných úkolů, při zachování systematičnosti a pořádku i v maličkostech či třeba se dá posilovat při vyřizování méně přijemných záležitostí jako třeba v práci či ve škole, ale také na internetu, posilujete také tím, že dočasně "vypnete" v sobě vše negativní

- je důležitá alespoň snaha o celkový klid v různých životních situacích (takže je dobré se v rámci možností vyhýbat zbytečným řečem ve společnosti, nepřehánět to s odříkáním ale ani s požitky a naopak je lepší cvičit zvýšené ovládání těla) 

- je lepší, když si udržujete pozitivní myšlení, protože pak váš život má větší šanci na co nejrychlejší příchod vaší lepší budoucnosti (v opačném případě byste na to museli vydat více vaší vnitřní magické energie)

- čím budete silnější ve své vůli, tím budete větším pánem nad vašimi myšlenkami a pudy a hlavně budete silněji kouzlit nejen v rámci rituálů, ale i v rámci takzvané magie okamžitého účinku na hmotu)

4 komentáře:

  1. Hele jestli si chceš psát s mojí ségrou tak fajn, asi ti v tom nezabráním, ale laskavě vynech mě, nepiš jí nic o mě a ani o tom, že jsme si kdy mi dva psali! Vadí mi to a to hodně, doufám, že tomu rozumíš!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ó ty chceš nechat uhasit plamen naší lásky zlato ? :D :D - ne jen si dělám srandu.... :)

      Vymazat
  2. Jsi normální? Můžu se smát? Jen tak pro zajímavost, včera večer mi volala.. hned jak zjistila tvoje jméno.. docela se do toho telefonu divila... Nevim jako jestli ti dělá dobře otravovat členy mojí rodiny.. u tebe bych se už asi ničemu nedivila, ale mně to vážně vadí, nech jí bejt!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nikdo nikoho neotravuje. Vše funguje čistě dobrovolně. Takže normální očividně nejsi ty :)

      Vymazat