Duchovní slovo

Ke stažení volně zde: http://ulozto.cz/x7xLPvP5/olympska-bible-vydani-druhe-pdf

Tato posvátná kniha přináší moudrost starého Řecka, protože světu je potřeba dát skutečné hodnoty, smysl a ne pokrytectví, které přináší jiné filosofické směry. Na světě bylo sepsáno mnoho svatých textů, ale jen některá díla jsou skutečně užitečná pro lidi jakéhokoli smýšlení. Jednu z takových knih teď držíte v rukou.

Olympská bible nikomu nevnucuje ani „dobro“ ani „zlo“, ba naopak čtenáři ukazuje, že na svět je možné pohlížet z různých úhlů pohledu. Jinými slovy, že není všechno „špatné“, co pro druhého je.

I když řečtí bohové a bohyně jednali někdy amorálně, v jejich životech jsou obsaženy hluboké pravdy a univerzální vesmírné principy. A ty využijí i lidé bez zájmu o náboženství. Nemusíte se stát věřícím v bohy starého Olympu, abyste využili staro-novou moudrost těchto posvátných textů.

V Olympské bibli se zpočátku setkáte s informacemi týkající se úplného začátku vesmíru. Od prvotního Chaosu, přes vládu Titánů a též Dia Olympského až po novou magickou kulturu zvanou Nový Olymp.

Kniha první Olympského Evangelia podle Lukáše přináší jádro celé moudrosti Olympu starého i nového. Texty se však mezi sebou doplňují. K tomuto dílu, posvátným textům, je důležité přistupovat jako k celku, ne jako k nějakému „studenému rozkazu“, který nezná nic jiného než jen vlastní informace.

Přeji vám užitečné obohacení

Autor

Žádné komentáře:

Okomentovat